Chp ne yapmaya çalışıyor bir yanlışı ört pas etmek için basit bir olaymış gibi işte ağrı’da cami minarelerinden dombra şarkısı çalındı diyerek. İzmir’de camilerde çalınan Cav Bella olayını ne var yani sizde domra çaldınız diyerek benzetmeye çalıştı.
Öztrak ağrı’da seçim zamanı cami minarelerinden domra şarkısı çalındı. Saray müziği çalındı. Soruyorum o zaman bakanlar meclis başkanı neredeydi. Diye sordu İzmir de yapılan camilere saldırıyı adeta savundu desek az kalır yani sizde yaptınız desede ağrı belediye başkanı savcı sayan hemen açıklama yaparak yalanladı.
Savcı Sayan öztrak’a cevap verdi
Sayın öztrak bugün yapmış olduğu açıklamada ağrı’da camilerde dombra şarkısı çalındığını söylemişsiniz. Seçim otobüsü caminin yanından geçerken oluşan görüntüyü art niyetli bazı kişiler montajlayıp servis etmişler. Asla böyle bir şey yok lütfen düzeltelim. Muhalefet genel başkanı trolliğe soyunmuş, bir ile iftira atıyor. Ağrıda hiç bir camide domra müziği çalınmamıştır. Seçim otobüsü caminin yanından geçerken çıkan sesi sizin troller camiden dombra çalındı diyerek uydurdular. O gün bütün bu yalanları ispatları ile ispatladık.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu izmir rezaletinden 2 gün sonra zoraki bir açıklama yaptı hemen yapması gereken açıklama 2 gün sonra yaptı gayri samimi bir açıklama olarak değerlendirile bilir. Neden bu kadar hassas bir konuda senin belediye başkanın tarafından idare edilen bir ilde daha 23 nisan’da çav bella şarkısı ile sokaklarda gezerken. Böyle bir şey yaşanmışken bu kadar olay üst üste gelmişken sen neden bu kadar hassas bir konuda iki gün bekliyorsun. Ben sana açıklamana samimi olduğundan kuşku duyarım.
O da yetmemiş gibi bugün faik öztrak adeta izmir’de minarelerden çalan çav bella şarkısını neredeyse ne var bunda ağrıda işte camilerden dombra şarkısı çalındı saray müziği çalındı açıklaması yaptı. Şimdi iyi polis kötü polis rolleri iyi paylaşılmış. Biri 2 gün sonra camilerimiz bizim kutsalımız derken diğeri neredeyse ne var yani demeye getiren bir açıklamaya imza attı.
Aklıma 19 mayıs anıtkabir’de kemal kılıçdaroğlu 18 dk vekilerini beklemek zorunda kaldı. CHP’de bir yönetim kırizimi var? Soruları aklıma gelmiyor değil. Kemal kılıçdaroğlu sanki partisi ve milletvekilleri tarafından ekisizleştiriliyormu. Veya bir itahatsizlikmi söz konusu.
Özgür Özel çıkıp devlet memurlarını bürokrasisini adeta darbe çığırtkanlığı ile tehdit ediyor bir hafta sonra kemal kılıçdaroğlu biz darbeye karşıyız diyor.
Canan Kaftancıoğlu keza aynı buna benzer bir açıklama yapıyor partiden genel başkandan dan bir açıklama yok varsa’da çok cılız samimiyetten uzak bir açıklama geliyor. 15 Temmuz gecesi sokaklarda halkın arasında olması gereken kemal kılıçdaroğlu tv’de darbe izledi kahvesini yudumladı.
0 Yorum